Oefentherapie Berestein, Mensendieck en Cesar
Voor verantwoord bewegen
Zwangerschapsklachten? Met Oefentherapie Berestein weer controle over je lijf
Orthopedische revalidatie volgens 4xT methode
Oefentherapie Berestein, controle over je klachten
image crousel
Contact:
Voor een afspraak of vragen
Tel. 070-3099822
Oefentherapie Berestein
Beresteinlaan 409
2542 JL Den Haag

Email:
info@oefentherapieberestein.nl
Specialisaties
Bekken- en lage rugklachten
Orthopedische revalidatie volgens 4xT methode
Lees meer
Spierspanningshoofdpijn
Begeleiding zwangerschap en voorbereiding bevalling
Scoliose
Lees meer
Zwangerschapsklachten (tijdens en na de zwangerschap)
Lees meer
Hyperventilatie en ademhalingsproblematie
Lees meer
Stressklachten, overspanning en burn-out


Lid van VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck
 

Marije Maas-Wieringa

Ik ben Marije Maas-Wieringa. Ik ben sinds 2001 afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck. In de loop van de jaren heb ik bij- en nascholing gevolgd op het gebied van het bekken, scoliose, nek- en schouderklachten, hoofdpijn en ademhaling.

Verder begeleid ik zwangeren met of zonder klachten en geef ik met veel plezier cursussen zwangerschapbegeleiding, individueel en in groepen.

Ik zie het als een uitdaging om mensen inzicht te geven in de oorzaak van de klacht en te werken aan herstel, maar nog belangrijker om het geleerde toe te passen in het dagelijske leven. Daardoor wordt je een beetje je eigen therapeut.

Yoni Tjon

Ik ben Yoni Tjon, Oefentherapeut Mensendieck en mede praktijkhouder van Oefentherapie Berestein. In oktober 2012 heb ik deze praktijk overgenomen, slechts een paar maanden nadat ik de Bachelor opleiding oefentherapie Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam had afgerond.


Als oefentherapeut behandel ik verschillende soorten klachten. De klachten die ik het meest tegenkom zijn rug-, nek en schouderklachten in allerlei vormen. Maar ook neurologische en orthopedische aandoeningen krijgen wij vaak. Oefentherapie Mensendieck kan voor veel klachten een oplossing bieden.

Wat dit werk voor mij speciaal maakt is de band die ik gedurende het behandeltraject opbouw met mijn clienten. Oefentherapie is een heel interactieve therapie, wat betekent dat je bij de behandeling wordt betrokken waardoor jouw inzicht in de klacht wordt vergroot. Hierdoor leer je dus ook hoe je ervoor kunt zorgen dat deze niet terug komen.


Naast oefentherapie is mijn sporten mijn grote passie. Dit heb ik dan ook meegenomen in mijn werk. Bij mij kun je begeleid trainen. De training is er niet alleen voor mensen met lichamelijke klachten, een ieder die onder begeleiding wil trainen kan bij mij terecht. Je traint 1 op 1 of in groepsverband (max 3 personen) waarbij ik rekening hou met eventuele klachten en je huidige conditie.

De oefeningen leg ik je eerst grondig uit en tijdens het uitvoeren wordt er natuurlijk ook op je gelet. Zo ben je er dus van verzekerd dat je optimaal traint. Dus of je nou sterker wil worden, conditie wil opbouwen of lekker wil afreageren, meld je dan aan voor Begeleid trainen.